www.biojuice.hu <<az oldal elköltözött! Kattintson ide

Gondoskodó Anyukák és Apukák! Problémát okoz gyermekeitek folyadékfogyasztása?

Neked fontos, hogy csemetéd elég folyadékot igyon, ami nem tartalmaz adalékanyagokat, de nem romlik meg felbontás után sem?

Gyermeked folyadékbevitele akár napi szinten problémát okozhat, különösen, amikor már önállóan inna! A kicsi az üdítős üvegeket és dobozokat még nem tudja felemelni, vagy ha mégis megpróbálja, esetleg elejti és kiborul az egész innivaló. A hűtés is gond lehet, hiszen a tartósítószer mentes gyümölcslevek kinyitás után még hűtve is gyorsan megromlanak! Közvetlenül a hűtőből kivett ital sokszor torokfájást okoz, vagy ezt kikerülve csak keveset iszik a gyermek. A kellő mennyiségű folyadékbevitel (napi 1-1,5 L) viszont elengedhetetlen csemetéd számára! Sokszor az is baj, hogy hiába adnál neki egészséges innivalót, ha az egyszerűen nem ízlik neki!

Nem lenne nagy öröm, ha a gyermeked kicsi korától önállóan tudna inni és nem a Te kiszolgálásodra lenne utalva? Ráadásul olyan adalékanyagok nélküli gyümölcsleveket fogyaszthatna, ami hűtés nélkül sem romlik rátok néhány nap alatt?

Ahhoz, hogy ezt megvalósíthasd, több lehetőséged is van: kérd a futártól a gyümölcsleveket, vagy hívj fel minket telefonon és rendeld meg, esetleg ezt megteheted egy e-mailben is!

Alföld Aranya, az adalékanyag nélküli bioitalok!

TARTÓSÍTÓSZER, SZÍNEZÉK, HOZZÁADOTT CUKOR 0%

 

Egyedi ízvilága miatt nem lehet az eddig megismert gyümölcslevek ízéhez és állagához hasonlítani. Felbontás után hűtés nélkül szobahőmérsékleten hetekig fogyasztható, a légmentesen záródó csomagolásnak (csapnak) köszönhetően! A csap segítségével megszűnnek a töltési nehézségek, nem áll fent a kiborulás veszélye. A mi gyümölcslevünk azért különleges, mert az eddig gyártott és forgalomban lévő levekkel szemben teljesen natúr termék, nem sűrítményből visszahígított, hanem 100%-ban a préselt gyümölcs leve, mely válogatva szedett gyümölcsből készül (ezért nem romlik meg a termék). A gyümölcs átvételének feltétele, hogy a permetezésnél gyorsan lebomló szereket lehet csak használni, kötelező a permetezési napló vezetése, amely alapján az egészségre nem ártalmas szerek használata garantált. Ántsz által bevizsgált és engedélyezett termék! Ezért fogyaszthatják a gyermekek 6 hónapos kortól!

Vákuumcsap használata : Két újjal alátámasztva és hüvelykujjal felülről nyomva adagoljuk az italt.

Tippek :

  • Kirándulásra elvihető, akkor és utána sem romlik meg! Ha, hidegen szeretitek, éjszakára rakjátok hűtőbe, így kb. 4 órán át megőrzi azt a hőmérsékletet.
  • Autóban is tárolhatod, a meleg sem árt a leveknek!
  • Ha a nedű már nem folyik a csapból, szedjük szét a dobozt és vegyük ki a zacskót. Kézzel nyomva a zacskót, a csapon keresztül még kb. 2 pohár gyümölcslé tölthető!

Az 5 L-es, csapos dobozos kiszerelés tárolásra alkalmas, kezelése egyszerű és praktikus, a gyümölcslé fogyasztási hőmérsékletét 4 órán át is képes megőrizni!

Jelenlegi ízek : Alma; Áfonyás alma, mely ízletes, jobban csillapítja a szomjat, viszont nem savanyú!

Felbontás után hűtés nélkül hetekig fogyasztható a légmentesen záródó csomagolásnak köszönhetően.

Tervezünk más gyümölcsökből is rostos natúrlevek gyártását: körtéből, barackból, szőlőből szeretnénk gyümölcsleveket készíteni. Persze a piacnak extrém igényei is lehetnek, kértek már tőlünk sárgarépalevet, céklalevet és még lehetne folytatni az igényeket, ötleteket.

Postai úton történő házhozszállítás esetén az 5 db-os gazdaságos csomagot ajánljuk!

www.biojuice.hu <<az oldal elköltözött! Kattintson ide

Rendszeresen megrendelhető:
katt IDE a sablonért

Tel.: 06 20 / 490 - 6416
Raktár: Tököl, Csépi út

Rendelés esetén írj levelet a biolevek@gmail.hu email címre, és megbeszéljük a mennyiség értékét, ill. a szállítást!

Az árváltozás jogát fenntartjuk !
Várjuk viszonteladók jelentkezését.

©2006 HAM-ZEN Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaság (minden jog fenntartva)